• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Groot vierkant blik

Basisprijs per stuk € 2,49 € 3,01 incl. BTW

Groot en vierkant blik. Leverbaar met een zelf ontworpen label en een eigen bedrukking op het deksel. Goed inzetbaar als verpakking voor eigen producten, als geschenk of promotiemiddel.

Groot vierkant blik

Groot vierkant blik - 88 x 88 x 80 mm

Dit grote vierkant blik is geschikt voor een divers aantal doeleinden. Zo kan het met label en bedrukking ingezet worden als verpakking voor je eigen productlijn. Maar het kan ook opgemaakt en ingezet worden als geschenk of promotiemiddel. Het blik is handig om spullen in op te bergen. Of het gevuld of ongevuld geleverd wordt, het zal hoogstwaarschijnlijk nog bewaard en gebruikt worden door de ontvanger.

Het vierkant blik heeft vrijwel gelijke zijdes: 88 x 88 x 80 mm. De kleur waarin het blik geleverd is is zilver, maar om het blik kan een label geplaatst worden. Op de deksel kan een bedrukking worden aangebracht.

Je bent vrij om zowel het label als de bedrukking van de deksel zelf vorm te geven. Gebruik de werktekeningen die je terugvindt op deze pagina. Heb je hulp nodig bij het opmaken van een mooi design? Laat het ons weten. Op basis van jouw wensen en huisstijl maken wij een prachtig ontwerp.

Dit blik is breed inzetbaar. Natuurlijk als los voorraadblik. Maar, dankzij de mogelijkheden tot een eigen label en de rechtstreekse bedrukking op het dekkel ook zeer geschikt voor een eigen productlijn. Of als geschenkt of promotiemiddel. 

Het blik kun je met of zonder label/bedrukking bestellen vanaf 24 stuks.

Groot vierkant blik

Specificaties

Afmetingen 88 x 88 x 80 mm

Downloads

Groot vierkant blik

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Groot vierkant blik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Groot vierkant blik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Groot vierkant blik

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 2,49 (€ 3,01 incl. BTW)
48 € 2,25 (€ 2,72 incl. BTW)
192 € 2,15 (€ 2,60 incl. BTW)
480 € 2,00 (€ 2,42 incl. BTW)
1200 € 1,85 (€ 2,24 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!