Groot vierkant blik

Groot en vierkant blik. Leverbaar met een zelf ontworpen label en een eigen bedrukking op het deksel. Goed inzetbaar als verpakking voor eigen producten, als geschenk of promotiemiddel.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.35
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Dit grote vierkant blik is geschikt voor een divers aantal doeleinden. Zo kan het met label en bedrukking ingezet worden als verpakking voor je eigen productlijn. Maar het kan ook opgemaakt en ingezet worden als geschenk of promotiemiddel. Het blik is handig om spullen in op te bergen. Of het gevuld of ongevuld geleverd wordt, het zal hoogstwaarschijnlijk nog bewaard en gebruikt worden door de ontvanger.

Het vierkant blik heeft vrijwel gelijke zijdes: 88 x 88 x 80 mm. De kleur waarin het blik geleverd is is zilver, maar om het blik kan een label geplaatst worden. Op de deksel kan een bedrukking worden aangebracht.

Je bent vrij om zowel het label als de bedrukking van de deksel zelf vorm te geven. Gebruik de werktekeningen die je terugvindt op deze pagina. Heb je hulp nodig bij het opmaken van een mooi design? Laat het ons weten. Op basis van jouw wensen en huisstijl maken wij een prachtig ontwerp.

Dit blik is breed inzetbaar. Natuurlijk als los voorraadblik. Maar, dankzij de mogelijkheden tot een eigen label en de rechtstreekse bedrukking op het dekkel ook zeer geschikt voor een eigen productlijn. Of als geschenkt of promotiemiddel. 

Het blik kun je met of zonder label/bedrukking bestellen vanaf 12 stuks.

0.0000

Afmetingen: 88 x 88 x 80 mm.
Gewicht:

pdf Label Groot Vierkant Blik (456.23 KB) Download
pdf Deksel groot vierkant blik (503.39 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

pdf Label Groot Vierkant Blik (456.23 KB) Download pdf Deksel groot vierkant blik (503.39 KB) Download

Aanbevolen producten