• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Klein hartblik

Basisprijs per stuk € 1,38 € 1,67 incl. BTW

Klein hartblik, naar wens gevuld met mintjes, zuurtjes, etc. Laat je waardering blijken!

Klein hartblik

Klein hartblik voor klant en collega met "een hart voor..."

Klein hartblik voor al je collega's, klanten, bezoekers, etc. met "een hart voor....". Laat je waardering blijken met dit hartblikje, naar wens gevuld met mintjes, zuurtjes of soortgelijke producten.

Het kleine hartblik is enkel verkrijgbaar in de kleur: zilver. Het hartblikje heeft de volgende afmeting: 95 x 95 x 26 mm. Het deksel is een los overschuifdeksel. 

Klein hartblik als giveaway

Het kleine hartblik heeft een handzaam formaat om uit te delen op een beurs of evenement. Gevuld met mintjes is het hartblikje een giveaway die bij veel mensen in de smaak zal vallen. Of gebruik het hartblikje als giveaway, wanneer je een bezoek brengt aan (potentiële) klantrelaties.

Liever een verrassendere inhoud? Wat dacht je van mintjes in hart vorm, diverse zuurtjes of andere kleine snoepjes? Maar naast snoep en mintjes is er nog veel meer mogelijk! Zo kunnen we de hartblikjes ook vullen met kleine bloembollen of zaden voor geluksklavers, vergeet-me-nietjes, etc. 

Heb je een leuk idee voor de vulling van het kleine hartblik? Laat het ons weten! We helpen je graag met het samenstellen van een unieke giveaway. 

Tip: Gebruik het kleine hartblik als toevoegen aan een postmailing voor klanten en relaties! De bobbel in de envelop die de ontvanger nieuwsgierig moet maken...

Verpakking: de hartblikjes worden verpakt per 12 stuks. Een eventuele bestelling dient een meervoud hiervan te zijn. 

Klein hartblik

Specificaties

Afmetingen 95 x 95 x 26 mm
Klein hartblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Klein hartblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Klein hartblik

Sample aanvragen