• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Kruidenblikje rond

Basisprijs per stuk € 1,75 € 2,12 incl. BTW

Dit kruidenblikje houd kruiden en thee langer vers. Het blikje is uitgerust met een dubbele deksel. Bestel dit blikje in eigen huisstijl met een persoonlijk label.

Kruidenblikje rond

Rond kruidenblikje - bedrukking eigen label

Een kruidenblikje dat uiteraard zeer geschikt is voor kruiden. Deze blijven langer vers met dit blikje, het kruidenblikje heeft namelijk twee deksels. Niet alleen geschikt voor kruiden maar ook voor bijvoorbeeld thee, kruiden, specerijen of andere droge etenswaren die vers moeten blijven. Natuurlijk kan ook dit kruidenblikje gepersonaliseerd worden. In dit geval door een eigen label rondom het blikje.

Het ronde kruidenblikje kunnen wij leveren in het zilver. Het blikje heeft een dubbele deksels, dat wil logischerwijs dus zeggen dat het blikje is uitgerust met twee deksels. Een deksel aan de buitenkant en een binnendeksel. Hierdoor wordt de inhoud luchtdicht bewaard en blijft de inhoud extra lang vers. 

Net als onze andere kruidenblikken, kun je ook dit blikje personaliseren. Door middel van het bedrukken van het label rondom het blikje voorzien we jouw producten van een eigen private label. Op deze pagina vind je de werktekeningen welke je kunt gebruiken om een eigen ontwerp aan te leveren. Zo kun je gaan voor ene persoonlijke boodschap met eigen logo, of een ontwerp geheel naar jouw huisstijl. Wij kunnen je ook helpen bij de bedrukking van dit ronde kruidenblik. Onze grafische experts maken graag een prachtig ontwerp voor een krachtig eigen label.

Het kruidenblikje kan gebruikt worden om met een eigen label kruiden, thee, specerijen of andere gedroogde producten te verkopen onder je eigen merknaam. Het komt goed tot zijn recht in de keuken of op tafel.

Je kunt het kruidenblikje bestellen, bedrukt en al, vanaf 12 stuks.

 

Kruidenblikje rond

Specificaties

Afmetingen Ø 61 x 88 mm
Gewicht 60 gram

Downloads

Kruidenblikje rond

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Kruidenblikje rond

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kruidenblikje rond

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Kruidenblikje rond

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
12 € 1,75 (€ 2,12 incl. BTW)
24 € 1,70 (€ 2,06 incl. BTW)
96 € 1,65 (€ 2,00 incl. BTW)
480 € 1,60 (€ 1,94 incl. BTW)
1200 € 1,55 (€ 1,88 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!