Pillendoosje

Basisprijs per stuk € 0,99

Pillen- of pastilledoosje, groot model. Handig voor snoepjes, pilletjes, pastilles of andere kleine blikjes. Bestel dit blikje inclusief bedrukking rechtstreeks op het deksel.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Pillendoosje

Pillendoosje / Pastilleblikje - Eigen bedrukking op het deksel

Het pillendoosje, of pastilleblikje, is een handzaam blikje voor het opbergen van kleine dingen. Hoewel het een pillendoosje wordt genoemd kun je er uiteraard ook andere producten in kwijt zoals snoepjes, mintjes, maar ook bijvoorbeeld sieraden of een horloge. De deksel kunnen wij rechtstreeks bedrukken met jouw eigen ontwerp.

Het pillendoosje kun je bestellen in zilverkleur. Het deksel van dit blikje valt over het doosje heen. Wij kunnen het deksel rechtstreeks bedrukken. De afmetingen van het blikje zijn 107 x 73 x 28 mm.

Met een rechtstreekse bedrukking van het dekseltje kun je het blikje helemaal opmaken in jouw eigen stijl. Zo geeft het als verpakking een extra dimensie aan je productlijn. Maar het blikje leent zich op deze wijze ook zeer goed als promotioneel artikel. We hebben drie verschillende mogelijkheden om het deksel te bedrukken. De diverse soorten bedrukking vind je terug tussen de productafbeeldingen op deze pagina.

Bestel dit blikje vanaf 24 stuks

Pillendoosje

Specificaties

Afmetingen 107 x 73 x 28 mm

Downloads

Pillendoosje

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Pillendoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Pillendoosje

Sample aanvragen