Rond blik met klipsluiting

Rond blikje met unieke klipsluiting. Met full colour wikkel, naar eigen ontwerp, om de romp.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk2.75
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Rond blik met een unieke sluiting: een deksel met klipsluiting. Dit geeft een standaard voorraadblikje ineens een heel ander uiterlijk! Het ronde blikje wordt voorzien van een full colour wikkel om de romp. Volledig in bedrijfseigen huisstijl op te maken.

Het ronde blikje is enkel verkrijgbaar in zilver en heeft de volgende afmeting: Ø 95 x H 130 mm. De deksel van het blikje wordt gesloten met een klipsluiting. Dit geeft het blik niet alleen een unieke uitstraling... de klipsluit zorgt tevens voor een luchtdichte sluiting.

Het ronde blikje is geschikt voor het bewaren van diverse producten, zoals koffiebonen en losse thee. 

Blik met klipsluiting in eigen huisstijl

Het blikje personaliseren wij door middel van een label om de romp. Dit label is volledig naar wens vorm te geven, in full colour. Genoeg ruimte voor jouw logo en persoonlijke boodschap, opgemaakt in bedrijfseigen huisstijl. Een ware blikvanger!

Download de werktekening om jouw eigen ontwerp in op te maken. Hulp nodig bij het ontwerpen van het label? Ons creatieve team staat voor je klaar. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Naar wens kunnen wij ook het deksel voorzien van een personalisering, door middel van een sticker. Een mooie plek voor het bedrijfslogo bijvoorbeeld. Vraag voor deze extra optie wel even een offerte aan. 

Voorraad- of geschenkblik met klipsluiting

Het ronde blikje met klipsluiting is voor diverse doeleinden inzetbaar. Door de luchtdichte sluiting is het blik zeer geschikt als voorraadblik voor diverse etenswaren. 

Het unieke uiterlijk van het blikje, maakt het tevens een leuk geschenkblik! Zo kunnen wij het blik vullen met diverse koek, snoep, drop, etc. Om uit te delen aan klanten, relaties en bezoekers. Een blik heeft een lange bewaarwaarde. De kans is groot dat jouw geschenblikje nog lang bewaard blijft. Zorg dus dat jouw boodschap en huisstijl goed zichtbaar zijn! 

Verpakking: wij leveren het voorraadblik met klipsluiting per omdoos van 12 stuks; de minimale afname is 36 stuks (3 dozen). Een bestelling dient dus 36 stuks of een meervoud hiervan te zijn.

0.0000

Afmetingen: Ø 95 x H 130 mm
Gewicht:

pdf label blik klipsluiting - 308 x 104 (285.05 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

pdf label blik klipsluiting - 308 x 104 (285.05 KB) Download

Aanbevolen producten