Rond blik met venster - klein

Zilverkleurig blik met een venster in het deksel. Te personaliseren met een wikkel om de romp.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.39
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Rond blik met venster in het deksel, laat direct de inhoud van het blikje zien! Geschikt als productverpakking voor bijvoorbeeld losse thee, (bad)zout of kruiden. Het blik is te personaliseren met een wikkel om de romp.

Het ronde blik met vensterdeksel is verkrijgbaar in de kleur: zilver. Het blik heeft de volgende afmeting: Ø 86 mm en een hoogte van 40 mm. Het overschuifdeksel is voor een gedeelte voorzien van een venster. Het ronde blik met venster is tevens verkrijgbaar in een grotere variant: Ø 107 mm x H 65 mm.

Blik met venster personaliseren

Het vensterblik personaliseren wij door middel van een wikkel om de romp van het blikje. Het wikkel wordt volledig en in full colour bedrukt. 

Lever een eigen ontwerp aan! Download de werktekening en ga aan de slag met jouw eigen ontwerp wikkel. Genoeg ruimte voor een logo en persoonlijk boodschap, opgemaakt in eigen huisstijl.

Wanneer je het blik inzet als productverpakking, gebruik het wikkel dan voor alle productinformatie, opgemaakt in de stijl van jouw productlijn. 

Uiteraard helpen wij graag met vormgeven. Ons creatieve team staat voor je klaar, om samen met jou een uniek ontwerp te maken. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan gaan wij voor jou aan de slag.

Vensterblik als productverpakking

Een luxe verpakking voor jouw product! Blik heeft niet alleen een chique uitstraling, maar is ook nog eens sterk. Het blik zal jouw producten goed beschermen. Daarnaast heeft blik een lange bewaarwaarde en kan het blik door de gebruiker nog meerdere malen hergebruikt worden. 

Het kleine, ronde vensterblik is geschikt voor het verpakken van bijvoorbeeld: losse thee, (bad)zout en kruiden, maar ook kleine lekkernijen, als snoep, drop en chocolade kunnen verpakt worden in het vensterblik. Door het vensterdeksel zie je direct met welke lekkernij het blikje gevuld is!

Verpakking: Het ronde blik met venster wordt geleverd in een omdoos van 12 stuks. De minimale afname van dit blikje is 60 stuks. Een bestelling dient dus 60 stuks of een meervoud van 12 stuks te bevatten.

0.0000

Afmetingen: Ø 86 x H 40 mm
Gewicht:

pdf Label blik venster klein - 275 x 25 (508.48 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

pdf Label blik venster klein - 275 x 25 (508.48 KB) Download

Aanbevolen producten