• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Rond blik met venster - klein

Basisprijs per stuk € 1,60 € 1,94 incl. BTW

Zilverkleurig blik met een venster in het deksel. Te personaliseren met een wikkel om de romp.

Rond blik met venster - klein

Rond blik met vensterdeksel - wikkel in eigen stijl om de romp

Rond blik met venster in het deksel, laat direct de inhoud van het blikje zien! Geschikt als productverpakking voor bijvoorbeeld losse thee, (bad)zout of kruiden. Het blik is te personaliseren met een wikkel om de romp.

Het ronde blik met vensterdeksel is verkrijgbaar in de kleur: zilver. Het blik heeft de volgende afmeting: Ø 86 mm en een hoogte van 40 mm. Het overschuifdeksel is voor een gedeelte voorzien van een venster. Het ronde blik met venster is tevens verkrijgbaar in een grotere variant: Ø 107 mm x H 65 mm.

Blik met venster personaliseren

Het vensterblik personaliseren wij door middel van een wikkel om de romp van het blikje. Het wikkel wordt volledig en in full colour bedrukt. 

Lever een eigen ontwerp aan! Download de werktekening en ga aan de slag met jouw eigen ontwerp wikkel. Genoeg ruimte voor een logo en persoonlijk boodschap, opgemaakt in eigen huisstijl.

Wanneer je het blik inzet als productverpakking, gebruik het wikkel dan voor alle productinformatie, opgemaakt in de stijl van jouw productlijn. 

Uiteraard helpen wij graag met vormgeven. Ons creatieve team staat voor je klaar, om samen met jou een uniek ontwerp te maken. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan gaan wij voor jou aan de slag.

Vensterblik als productverpakking

Een luxe verpakking voor jouw product! Blik heeft niet alleen een chique uitstraling, maar is ook nog eens sterk. Het blik zal jouw producten goed beschermen. Daarnaast heeft blik een lange bewaarwaarde en kan het blik door de gebruiker nog meerdere malen hergebruikt worden. 

Het kleine, ronde vensterblik is geschikt voor het verpakken van bijvoorbeeld: losse thee, (bad)zout en kruiden, maar ook kleine lekkernijen, als snoep, drop en chocolade kunnen verpakt worden in het vensterblik. Door het vensterdeksel zie je direct met welke lekkernij het blikje gevuld is!

Rond blik met venster - klein

Specificaties

Afmetingen Ø 86 x H 40 mm

Downloads

Rond blik met venster - klein

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Het blik kan gepersonaliseerd worden door middel van een label om de romp van het blik.

Wij brengen voor de personalisering van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

Downloads

Rond blik met venster - klein

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Rond blik met venster - klein

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Rond blik met venster - klein

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
60 € 1,60 (€ 1,94 incl. BTW)
120 € 1,55 (€ 1,88 incl. BTW)
240 € 1,50 (€ 1,82 incl. BTW)
480 € 1,45 (€ 1,75 incl. BTW)
1200 € 1,40 (€ 1,69 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!