• Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Verfblik - 750ml

Basisprijs per stuk € 1,95

Een mooi zilverkleurig verfblik met een inhoud van 750 ml. Het blik kan gepersonaliseerd worden met een label om de romp. Dit label kun je voorzien van een eigen logo, tekst of geheel eigen ontwerp.

Verfblik - 750ml

Verfblik met label en dekselbedrukking in eigen huisstijl

Zilverkleurig verfblik met 750ml inhoudsmaat. Te personaliseren met een label en dekselbedrukking in eigen huisstijl. Maak van dit verfblik een uniek geschenk, passend bij jouw branche. Naar wens voorzien we de blikken van een vulling. 

Het verfblik is verkrijgbaar in de kleur zilver en heeft de volgende afmeting: Ø 99 x H 119 mm. Naast dit verfblik hebben wij nog een uitgebreid assortiment met 7 verschillende formaten cilindrische verfblikken. 

Verfblik personaliseren

Dit verfblik is op twee manieren te personaliseren: door middel van een label of rechtstreekse bedrukking. 

 • label om de romp: volledig in full colour bedrukt
 • Dekselbedrukking (full colour) in 3 formaten: optie A, B en C.
  Optie A: Een logo of korte tekst in het midden van het deksel gedrukt.
  Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het deksel bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 
  Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!
  Embossing: Door middel van embossing een logo op het deksel.

Voor beide opties lever je gemakkelijk een eigen ontwerp aan. Download de werktekening en gebruik deze om jouw ontwerpen in op te maken. Het deksel is een mooie plek om een logo en eventueel korte booschap achter te laten. Maak het verfblik helemaal in eigen stijl door ook het label te voorzien van een eigen ontwerp. 

Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Verfblik met vulling

Zoals op het voorbeeld kunnen wij naar wens het verfblik voorzien van een vulling. Denk aan chococonfetti, Celebrations, drop, pepermunt of zuurtjes. Deze vullingen kun je in bovenstaande optie kiezen. Liever een andere vulling? Vraag dan een offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Verfblik - 750ml

Specificaties

Afmetingen Ø 99 x H 119 mm

Downloads

Verfblik - 750ml

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Verfblik - 750ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Verfblik - 750ml

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Verfblik - 750ml

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
58 € 1,90
116 € 1,85
232 € 1,75
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!