• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Vierkant blik Goud XXL - 7000 ml

Basisprijs per stuk € 9,24 € 11,18 incl. BTW

Groot godukleurig vierkant blik met een inhoudsmaat van ca. 7000 ml. Personaliseer met een full colour label om de romp van het blik.

Label toevoegen? Mogelijk vanaf 36 stuks, vraag een offerte aan!

Vierkant blik Goud XXL - 7000 ml

Gouden vierkante blik met inhoudsmaat ca .7000 ml

Groot vierkant voorraadblik met een inhoudsmaat van ca. 7000 ml. Dit blik biedt genoeg ruimte voor het opbergen of verpakken van diverse producten. Personaliseer het blik met een sticker op de romp.

Het vierkante blik met inhoudsmaat 7000 ml is verkrijgbaar in de kleur goud. Het blik heeft de volgende afmeting: L 165 x B 165 x H 255 mm. Het blik wordt gesloten met een scharnierdeksel.

Vierkant blik XXL personaliseren

Het vierkante blik 7000 ml personaliseren wij met een full colour label om de romp van het blik.

Geef jouw blik volledig zelf vorm! Je kunt voor het label een eigen ontwerp aanleveren. Download de werktekening en ga zelf aan de slag. Een blik heeft een lange bewaarwaarde, dus zorg er voor dat jouw boodschap en huisstijl goed naar voren komen!

Hulp nodig bij het ontwerpen? Ons creatieve team staat voor je klaar. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Wil je aan meerdere zijden een sticker of op het deksel een sticker toevoegen? Dat is mogelijk. Vraag hiervoor wel even een offerte aan. 

Vulling

Het vierkante blik wordt standaard leeg geleverd, maar kunnen wij naar wens voorzien van een vulling. Maak van het vierkante blik een grote snoeppot, die je met de gehele afdeling kan delen. Een snoepblik vol paaseitjes als paasgeschenk of een strooigoed vulling op 5 december. 

Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw blik of snoeppot.

Vierkant blik Goud XXL - 7000 ml

Specificaties

Afmetingen 165 x 165 x 255
Inhoud ca. 7000 ml

Downloads

Vierkant blik Goud XXL - 7000 ml

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Vierkant blik Goud XXL - 7000 ml

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Vierkant blik Goud XXL - 7000 ml

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Vierkant blik Goud XXL - 7000 ml

Sample aanvragen