Pillendoosje kopen? Laat hem bedrukken met naam, foto of logo!

Pillendoosje kopen? Laat hem bedrukken met naam, foto of logo!

Ben je op zoek naar een pillendoosje met een bedrukking van bijvoorbeeld naam, foto of met een eigen logo? Op blikken pillendoosjes kun je zelf een geheel eigen ontwerp bedrukking op de deksel aanbrengen. In onze webshop vind je twee pillendoosjes (of pillenblikjes). Beide artikelen zijn te bestellen met een eigen ontwerp bedrukking. Je vind de blikjes hieronder.

Pillendoosje

pillendoosje standaard Het standaard pillendoosje is een mooi zilverkleurig blikje. De afmetingen van deze versie zijn: 107 x 73 x 28 mm. Het dekseltje van dit doosje is afneembaar. Bekijk het pillendoosje »

Pillendoosje met scharnierdeksel

pillendoosje scharnierdeksel Naast het standaard pillenblikje hebben wij ook een versie met een scharnierdekseltje. De afmetingen van deze versie mét scharnier zijn: L 95 x B 60 x H 21 mm. Bekijk het pillendoosje met scharnierdeksel »

Bedrukking met naam, foto of logo

Wanneer je pillendoosjes gaat bestellen kun je dit ook doen met een eigen opdruk. Afhankelijk van jouw doel kun je kiezen hoe groot jouw bedrukking dient te zijn. Het kan zijn dat je de pillendoosjes gebruikt met een vulling als promotioneel item. Het blikje biedt in dat geval meer dan voldoende ruimte voor jouw logo en een slogan of campagnetekst. Wanneer je pillen, of andere items, onder je eigen merknaam gaat verkopen in het blikje kan alleen een logo voldoende zijn. Voor de pillenblikjes bieden wij een drietal soorten bedrukking. Het betreft bij deze blikjes altijd het dekseltje dat bedrukt wordt.
  • Optie A: Wij drukken op het blikje enkel een logo of een korte tekst in het midden van het deksel.
  • Optie B: Een medium bedrukking, waarbij ongeveer de helft van het blik van een bedrukking kan worden voorzien. Je kunt hierbij denken aan een logo met korte tekst en/of een foto of print.
  • Optie C: Dit is de grootste bedrukking voor pillendoosjes. De deksel van het blikje wordt met deze optie volledig bedrukt.