Stroopwafelblikken; echt Hollandse geschenkblikken

Stroopwafelblikken; echt Hollandse geschenkblikken

Stroopwafels zijn dé koeken van Nederland. Wereldwijd worden de koeken dan ook steeds populairder, zo waren stroopwafels onder andere te zien in de populaire Netflix serie 'Lucifer'. De vraag naar de Hollandse stroopwafels steeg de afgelopen decennia gigantisch en daarmee worden stroopwafelblikken ook almaar populairder. De stroopwafel is naast enorm lekker, ook erg geschikt als geschenk voor binnen en buitenland. Een heerlijk pakje stroopwafels verpakt in een uniek stroopwafelblik kan je merk goed ondersteunen.

Stroopwafelblikken assortiment

Het meest brede assortiment stroopwafelblikken is te vinden op Blikken.nl. Ons assortiment is gevuld met stroopwafelblikken in diverse maten en soorten. Je vindt er prachtig mat zwarte blikken, gekleurde blikken en blikken die je volledig van een bedrukking kunt voorzien. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment, of ga direct naar al onze stroopwafelblikken.

Made with love blik Stroopwafelblik met klipsluiting Hoog voorraadblik stroopwafelblik
Stroopwafelblik als beschuitblik Roze blik met klipsluiting Hoog mat zwart blik met klipsluiting
Delfts blauw stroopwafelblik red tea blikken Stroopwafelblik met venster

Bedrukte stroopwafelblikkenVoorraadblikken met personalisatie bestellen

Stroopwafelblikken bedrukken kan op veel verschillende manieren. Wil je een uniek blik volledig laten bedrukken? Kies dan voor ons all-over bedrukt stroopwafelblik. Naast dit volledig te personaliseren stroopwafelblik hebben we nog een hoop andere blikken in diverse soorten en maten. Ook deze blikken zijn naar wens te personaliseren.

Dekselbedrukking en custom label

Zo kan je onze stroopwafelblikken, wanneer het blik een plat deksel heeft, van een bedrukking op het deksel voorzien. Deze bedrukking is haarscherp en natuurlijk ook volledig in kleur. Ook de romp van de stroopwafelblikken hoef je zeker niet leeg te laten. Maak het blik helemaal af door er een uniek label omheen te plaatsen. Het label wordt full colour met een ontwerp naar keuze bedrukt en strak om het blik bevestigd.

Stroopwafelblikken inspiratie

Onze stroopwafelblikken zijn allemaal direct te bestellen en te personaliseren. Je kunt op veel van onze stroopwafelblikken het deksel voorzien van een bedrukking en de romp voorzien van een label. Zo maak je van een stroopwafelblik een echt persoonlijk geschenkblik. Erg tof om te geven, en te krijgen!

We hebben al vaak prachtige stroopwafelblikken ontwikkeld voor grote, maar ook kleine organisaties. We laten je een paar gave voorbeelden zien van unieke stroopwafelblikken uit het verleden!

CineKid: Stroopwafelblikken voor internationaal publiekCineKid stroopwafels

Een prachtige samenwerking met CineKid, 's werelds grootste kindermediafestival ter wereld. We hebben stroopwafelblikken voor CineKid voorzien van een prachtig label en een dekselbedrukking waarop het logo van CineKid te zien is.


FRISS stroopwafelblik

Blikken met stroopwafels voor FRISS

FRISS is een snel groeiende organisatie met een ambitie die gedreven wordt door passie, focus en toewijding. Ze investeren in technologie, processen en mensen met een als missie het streven naar een betrouwbare verzekeringsmarkt, gezonde portefeuilles voor verzakeraars en eerlijke premies voor iedereen wereldwijd. FRISS gaf prachtige stroopwafels weg aan medewerkers en hebben het prachtige ontwerp zelf gemaakt.