• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Delfts blauw stroopwafelblik

Basisprijs per stuk € 2,92

Defts blauw stroopwafelblik, met een perfect formaat voor een pakje stroopwafels. Voeg een inlay kaart met jouw persoonlijke boodschap toe.

Delfts blauw stroopwafelblik

Delfts blauw stroopwafelblik - gevuld met pakje stroopwafels

Delfts blauw stroopwafelblik, naar wens gevuld met een pakje stroopwafels. Een typisch Hollands geschenk voor al je (internationale) klantrelaties. Een blik heeft een lange bewaarwaarde en kan door de ontvanger nog lang gebruikt worden als Delfts blauw koekblik. 

Het Delfts blauw koekblik heeft de volgende afmeting: H 100 x Ø 95 mm. Een formaat blik waar precies een pakje met 10 stroopwafels in past. Het blik is all-over voorzien van een Delfts blauwe bedrukking. Een stroopwafelblik met een oer-Hollandse uitstraling!

Persoonlijke kaart toevoegen

Wil je het Delfts blauw stroopwafelblik schenken aan klanten of collega's en graag nog een persoonlijke boodschap toevoegen? Dat kan door middel van een inlay in het blik. Dit is een kaartje dat aan de binnenzijde op het pakje stroopwafels wordt gelegd. Wanneer de ontvanger het blik opent ziet die direct jouw kaart.

Het inlay kaartje wordt volledig in full colour bedrukt. Standaard wordt het kaartje enkelzijdig gedrukt, maar een dubbelzijdige bedrukking behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag hiervoor even een offerte aan. 

Download de werktekening om je eigen ontwerp inlay kaartje in op te maken. Of laat het ontwerpen aan ons creatieve team over? Geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Stroopwafelblik met stroopwafels

Standaard worden de Delfts blauwe stroopwafelblikken leeg geleverd, maar uiteraard kunnen we dit blik ook voorzien van een vulling. Geef in bovenstaande opties je wens voor de vulling aan, dan vullen wij de blikken met een pakje met 10 stroopwafels.

Liever een andere vulling? Zoals mini stroopwafels of stroopkoeken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vraag hiervoor even een offerte aan, dan gaan wij uitzoeken welke vullingen geschikt zijn voor dit blik. 

Delfts blauw stroopwafelblik

Specificaties

Afmetingen H 100 x Ø 95 mm
Inhoud Naar wens een pakje stroopwafels

Downloads

Delfts blauw stroopwafelblik

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de personalisering van het blik wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Delfts blauw stroopwafelblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Delfts blauw stroopwafelblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Delfts blauw stroopwafelblik

Sample aanvragen