Rond kruidenblikje met venster

Een mooi rond kruidenblikje met vensterdeksel. Voor het luchtdicht bewaren en verpakken van losse kruiden, zout of losse thee. Desgewenst kunnen wij om het blik een bedrukt label bevestigen. Op deze wijze kun je zelf bepalen hoe het blik eruit komt te zien.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk0.99
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Rond kruidenblikje, zoals de naam als zegt: een blikje gemaakt voor het verpakken en bewaren van diverse kruiden, zout of losse thee. Geef het kruidenblikje een uniek uiterlijk met een wikkel om de romp, opgemaakt in eigen huisstijl.

Het ronde kruidenblikje is verkrijgbaar in de kleur: zilver en heeft de volgende afmeting: Ø 60 mm x H 45 mm. Het kruidenblikje is voorzien van een deksel, waarvan de volledige bovenzijde een venster is. Zo zie je direct welke kruiden er in het blikje zitten! 

Kruidenblikje met wikkel

Personaliseer het kruidenblikje met een wikkel naar eigen ontwerp om de romp. Het wikkel wordt volledig en in full colour bedrukt. Lever je eigen ontwerp aan of laat ons creatieve team je helpen. Download de werktekening en ga aan de slag met jouw eigen ontwerp. 

Hulp nodig? Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan  maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Kruidenblikje als productverpakking

Het kruidenblikje met vensterdeksel is zowel geschikt voor het bewaren als het verpakken van kruiden. Bewaar al je kruiden overzichtelijk in deze kruidenblikjes. 

Verkoop je kruiden? Of losse thee? Verpak deze dan in de kruidenblikjes met venster. De klant ziet direct welke producten er in de blikjes zitten. Maak van het blikje een  productverpakking door het wikkel in stijl van de productlijn vorm te geven. Het wikkel geeft je tevens genoeg ruimte voor productinformatie, een ingredientenlijst, etc. 

Verpakking: het kruidenblikje met venster wordt geleverd per omdoos van 24 stuks; de minimale afname is 72 stuks. De bestelling dient dus 72 stuks of een meervoud van 24 stuks te bevatten. 

0.0000

Afmetingen: Ø 60 x H 45 mm
Gewicht:

pdf Label kruidenblikje - 200 x 28 (558.96 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

pdf Label kruidenblikje - 200 x 28 (558.96 KB) Download

Aanbevolen producten