• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Dienblad

Basisprijs per stuk € 15,99 € 19,35 incl. BTW

Metalen dienblad in eigen huisstijl! Met een eigen ontwerp bedrukking, in full colour. 

Dienblad

Metalen dienblad - full colour bedrukt naar eigen ontwerp

Een blikken dienblad in bedrijfseigen huisstijl! Een dienblad van blik ofwel metalen dienbladen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ze zien er super stoer uit en kunnen wel wat hebben. Ideaal voor merkpromotie of in de horeca.

Het dienblad heeft de volgende afmeting: Ø320 x 40 mm. Vanaf 500 stuks kunnen wij de dienbladen voorzien van een eigen opdruk. De genoemde prijzen zijn inclusief de full colour opdruk. 

Uiteraard kun je zelf een ontwerp aanleveren voor het dienblad. Heb je wel ideeën, maar weet je niet hoe je het ontwerp moet uitvoeren of heb je hier geen tijd voor? Wij verzorgen het ontwerp graag voor je. Onze grafische afdeling is erg handig in het maken van een ontwerp. Geef je wensen aan ons door en dan zorgen wij voor de rest. 

Dienblad als relatiegeschenk

Een uniek relatiegeschenk voor klant en relaties: een blikken dienblad met een eigen ontwerp bedrukking. Zorg dat jouw klantrelatie je niet vergeten als jouw dienblad bij elke (vrijdagmiddag)borrel rond gaat! Laat een leuke boodschap achter, opgemaakt in jullie eigen huisstijl. Of gebruik de gepersonaliseerde dienbladen in jouw hotel- of restaurantketen. 

Het is ook leuk om het dienblad toe te voegen aan een cadeaupakket of kerstgeschenk. Vul het dienblad met diverse lekkernijen! Wij helpen je graag met het samenstellen van het pakket. 

De minimale afname van de all-over bedrukte dienbladen is 500 stuks. 

Dienblad

Specificaties

Afmetingen Ø 320 x H 40 mm
Dienblad

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het dienblad wordt eenmalig instelkosten van €325,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het dienblad wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Dienblad

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Dienblad

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Dienblad

Sample aanvragen