Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Theeblik 6 vakken

Theeblikken met een 6-vaks verdeling zijn ideaal om op een compacte manier verschillende soorten thee in te bewaren. Op blikken.nl bestel je gemakkelijk en online theeblikken met 6 vakken en kan bovendien een aantrekkelijk bedrukking toevoegen met logo. Een perfecte manier van werken aan het imago en de branding van je onderneming.

 • 2 producten

 • Theeblik met 6 vakken

  Theeblik met 6 vakken

  Vanaf € 6,95 € 8,41 incl. BTW
  Minimale afname: 12
  L 203mm B 157mm H 70mm
 • Sample blik

  Sample blik

  Vanaf € 8,95 € 10,83 incl. BTW

6-vaks theeblikken bestellen

Theeblikken met 6 vakken kan je gemakkelijk met en zonder bedrukking bestellen, en helemaal online. We streven er naar je bestelling zo snel mogelijk te behandelen en snel te leveren.

Theeblik met bedrukking en vulling

Alle blikken die wij aanbieden worden standaard leeg en zonder bedrukking geleverd maar we kunnen de theeblikken ook allemaal voorzien een unieke bedrukking. Op aanvraag vullen we de blikken ook nog eens voor je.

Op het deksel van de theeblikken kan een eigen logo, tekst of ontwerp laten drukken. Deze bedrukking is van hoge kwaliteit, blijft jaren zitten, is haarscherp en volledig in kleur. Zo maak je van een theeblik een echte blikvanger!

Sterke bewaarwaarde van Theeblikken

Wanneer je een bedrukt theeblik verkoopt als verpakking van je eigen thee of weggeeft als geschenkblik zal de ontvanger dit blik niet snel weggooien. Sterker nog, uit onze ervaring blijkt dat bedrukte blikken nog jarenlang bewaard worden op de koffiekamer of keuken op het bedrijf of bij de ontvanger thuis. Met een bedrukt blik zorg je er dus voor dat jouw ontwerp en logo nog jarenlang te zien blijft. Onderschat de waarde van bedrukte blikken dus niet!