Groot rechthoekig blik - scharnierdeksel

Groot rechthoekig voorraadblik met scharnierdeksel. Met directe dekselbedrukking naar eigen ontwerp!

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk4.25
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Rechthoekig voorraadblik, in zilver, met scharnierdeksel. Een blik waar diverse producten in opgeborgen kunnen worden, maar daarnaast ook kan dienen als een groot koekblik of geschenkverpakking. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het rechthoekige blik is enkel verkrijgbaar in de kleur: zilver. Het blik heeft de volgende afmeting: L 220 x B 160 x H 90. Het blik wordt gesloten met een scharnierdeksel. 

Rechthoekig blik bedrukken

Het voorraadblik kunnen wij voorzien van een directe dekselbedrukking, in full colour. De bedrukking maken wij op in 3 formaten:

Optie A: enkel een logo of korte tekst.

Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het blik bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 

Optie C: een volledig bedrukt deksel.

Het ontwerp voor de bedrukking lever je gemakkelijk zelf aan. Download de werktekening om je ontwerp in op te maken. Uiteraard kunnen wij je hier ook bij helpen. 

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Ons creatieve team staat voor je klaar om een ontwerp op maat te maken. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan gaan wij voor je aan de slag. 

Rechthoekig voorraadblik

Dit rechthoekige blik heeft een handig formaat op diverse producten in op te bergen, maar is daarnaast ook inzetbaar als koekblik of geschenkblik. 

Naar wens kunnen wij dit blik vullen met heerlijke roomboterkoekjes of mini stroopwafels. Maak het blik af met een eigen ontwerp dekselbedrukking en het koekblik is klaar om te schenken aan klant en relatie. Maar bijvoorbeeld ook als welkomscadeau aan een nieuwe collega.

Verpak jouw relatiegeschenk, cadeaupakket of kerstgeschenk in een mooi blik met een luxe uitstraling. Zo worden jouw producten niet alleen mooi gepresenteerd, maar worden ze ook goed beschermd. Blik is een product met een lange bewaarwaarde. Laat je logo en persoonlijke boodschap achter op het blik en zorg dat jouw organisatie niet snel vergeten wordt!

Verpakking: de rechthoekige blikken worden per omdoos van 6 stuks geleverd; de minimale afname is 24 stuks.  Een eventuele bestelling dient dus 24 stuks of aangevuld met een meervoud van 6 stuks te zijn.

0.0000

Afmetingen: L 220 x B 160 x H 90 mm
Gewicht:

pdf Blik groot rechthoekig voorraadblik - 213 x 154 (556.94 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een bedrukking voorzien.

pdf Blik groot rechthoekig voorraadblik - 213 x 154 (556.94 KB) Download

Aanbevolen producten