Klik-klak blikje - Ø 45 mm

Klik-klak blikje in zilver, wit en roze. Naar wens gepersonaliseerd met een sticker naar eigen ontwerp op het deksel.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk0.6
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Het klik-klak blikje is een bekende giveaway, vaak gevuld met mintjes of andere kleine snoepjes. Stel met deze klik-klak blikjes je eigen giveaway samen. Naar wens voorzien van een vulling en sticker naar eigen ontwerp op het deksel.

Het klik-klak blikje is verkrijgbaar in de kleuren: wit, zilver, en roze. Het binnenwerk is bij alle blikjes zilver. Het klik-klak blikje is 15 mm hoog en heeft een doorsnee van 45 mm.

Klik-klak blikje personaliseren

Het klik-klak blikje is te personaliseren met een sticker op het deksel. De sticker wordt volledig in full colour bedrukt. De sticker geeft genoeg ruimte voor een logo of een korte tekst, opgemaakt in een eigen huisstijl. 

Download de werktekening en gebruik deze om je eigen ontwerp in op te maken. Of vraag ons creatieve team om een ontwerp te maken. Geef in bovenstaande opties je wensen door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Klik-klak blikje giveaway

Het klik-klak blikje is een bekende giveaway op beurzen, evenementen en open dagen. Vaak gevuld met mintjes en bedrukt met een bedrijfslogo en contactgegevens. Dit klik-klak blikje geeft jouw de mogelijkheid om je eigen giveaway samen te stellen. Zo kunnen wij de blikjes vullen met iedere gewenste vulling: van de standaard mintjes tot bijvoorbeeld chococonfetti.

De minimale afname is van de klik-klak blikjes is 100 stuks.

0.0000

Afmetingen: H 15 x Ø 45 mm
Gewicht:

pdf Sticker klik-klak blikje - 25 mm (549.83 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een sticker voorzien.

pdf Sticker klik-klak blikje - 25 mm (549.83 KB) Download

Aanbevolen producten