Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Koektrommels

Wil je gemakkelijk online koektrommels bestellen? Op blikken.nl vindt je een breed aanbod koektrommels van hoogwaardige kwaliteit. Bestel koektrommels die voorzien zijn van een mooie all-over print of kies een van onze koektrommels en geef hier een totaal eigen draai aan. Je kunt het deksel laten bedrukken met een ontwerp naar keuze en custom label om het blik laten passen.

Aanbevolen producten

 • 3 producten

 • Geschenkblik met kerstkransjes

  Geschenkblik met kerstkransjes

  Vanaf € 13,99 € 16,93 incl. BTW
  Minimale afname: 25
  H 65mm Ø 190mm
 • All over bedrukt vrachtwagenblik

  All over bedrukt vrachtwagenblik

  Vanaf € 13,45 € 16,27 incl. BTW
  Minimale afname: 2000
  L 280mm B 122mm H 98mm
 • Rond Koekblik met doming sticker (large)

  Rond Koekblik met doming sticker (large)

  Vanaf € 13,15 € 15,91 incl. BTW
  Minimale afname: 100
  H 58mm Ø 197mm

Koektrommels bestellen

Je kunt bij ons gemakkelijk koektrommels en koekblikken bestellen in diverse vormen, soorten en maten vanaf lage aantallen. Bestel een van onze blikken zonder bedrukking en vulling of kies ervoor om het blik een totaal unieke look mee te geven. Dit kan met een dekselbedrukking en met een custom label om het blik. Zo krijgt de koektrommel een mooie attentiewaarde en zijn de koektrommels goed in te zetten bijvoorbeeld als geschenkblik.

Koektrommel met foto of dekselbedrukking

Onze koektrommels zijn stuk voor stuk te personaliseren met een mooie bedrukking. Deze bedrukking is altijd haarscherp en volledig in kleur. Zo kan je bijvoorbeeld koektrommels bestellen met een leuke foto op het deksel of laat het deksel bedrukken met een compleet uniek en aantrekkelijk design met je logo, eigen tekst en huisstijl.

De dekselbedrukking op de koektrommels bieden we aan in 3 varianten:

 • Optie A – Logo bedrukking op het deksel.
 • Optie B – Middelgrote bedrukking met eigen logo, tekst en ontwerp.
 • Optie C – Bedrukking op het gehele deksel met eigen logo, tekst en ontwerp.

Embossing in het deksel

Naast een dekselbedrukking op de koektrommels kan je ook kiezen voor een embossing. Bij het embossen van blikken wordt een logo letterlijk in het deksel gedrukt. Zo ontstaat er in het deksel een reliëf van het door jouw gekozen logo. Dit geeft het blik dikwijls een zeer luxe en premium uitstraling.

Label om de koektrommel

Een aantal van onze koektrommels kan voorzien worden van een custom label om de romp. Je ziet de personaliseringsmogelijkheden altijd duidelijk staan op de productpagina van het blik. Een label om de romp van je koektrommels maakt van de koektrommel een echte blikvanger. Laat de labels bedrukken met een aantrekkelijk ontwerp in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie met eigen logo en tekst.

Koektrommel gevuld

De koektrommels kan je zonder vulling bestellen. Maar het is misschien wel extra leuk en wel zo makkelijk om de blikken door ons te laten vullen met een passend en lekker product. Geef je wensen door middels een offerte of neem telefonisch contact met ons op. We gaan er vervolgens voor zorgen dat je blikken met het door jouw gewenste product wordt gevuld.

Wil je een ander blik met vulling bestellen? Bekijk eens onze voorraadblikken of beschuitblikken.

Ontwerp advies

Niet zeker over welk blik het beste bij jouw bedrijf of onderneming past en wat voor bedrukking het beste is? Neem contact met ons op. We staan elke dag voor je klaar. We kunnen je adviseren in de keuze van het blik en in de bedrukking. We kunnen zelfs de bedrukking voor je ontwerpen. Onze grafische afdeling is goed in staat een passend ontwerp te maken geheel naar jouw wensen.