Magnetisch vensterblikje

Een vensterblikje met magneet aan de onderzijde. Een leuke oplossing om ruimte te creëren, je hangt dit blikje zo op! Daarnaast erg leuk om toe te passen binnen een (keuken)inrichting. Het venster zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wat er in het blikje zit.

  • Basisprijs per stuk1.1
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Een super leuke oplossing, dit magnetisch blikje met venster. Door middel van de magneet kun je het overal ophangen. Dankzij het venster zie je direct wat erin zit.

Het blikje is zilverkleurig en rond. Aan de bovenkant van het blikje, in het deksel, zit een venster. Hierdoor kun je door het blikje heen kijken en zien wat de inhoud van het blikje is. aan de onderkant van het blikje zit een magneet. Dit maakt het mogelijk om het blikje overal op te hangen.

Een erg leuk blikje om thee of kruiden in te verpakken. Het blikje kan dankzij het magneet overal opgehangen (mits de ondergrond magnetisch is natuurlijk). Dankzij het venster kun je ook zien welke thee of kruiden erin zitten. Ook leuk om andere producten in te verpakken zoals bijvoorbeeld suiker of nootjes.

Bestel dit blikje vanaf 12 stuks bij blikken.nl

42.0000

Afmetingen: Ø 65 x 30 mm.
Gewicht:Altijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.


Aanbevolen producten