Pennenblik klein

Basisprijs per stuk € 1,42

Perfect bewaarblik voor al je nodige pennen en / of potloden; dit pennenblik. Te voorzien van dekselbedrukking naar eigen ontwerp.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Pennenblik klein

Mooi pennenblik met bedrukking

Dit pennenblik is zilver van kleur en heeft de volgende afmetingen: Lengte 175 x Breedte 35 x Hoogte 18 mm.

Het pennenblik wordt standaard leeg geleverd maar in overleg kunnen we het blik voor je vullen, vraag hiervoor een offerte aan. Dan gaan we samen op zoek naar de perfect vulling.

Pennenblik met bedrukking

Het pennenblik kun je zonder bedrukking bestellen, maar je kunt voor een nog mooier blik gaan door te kiezen voor een dekselbedrukking. Kies je voor de dekselbedrukking dan kun je de hele deksel all-over én full colour bedrukken. Bijvoorbeeld met een eigen logo, tekst of ontwerp, dit geeft altijd een enorm gaaf effect!

Maak zelf, nadat je de werktekening gedownload hebt (onder specificaties), een prachtig ontwerp voor het deksel. Ook kan je, mocht het ontwerpen van de bedrukking je niet uitkomen, het ontwerpen uitbesteden aan onze ervaren grafische afdeling. Ze maken dan, naar jouw wensen, een mooi en passend ontwerp voor op het deksel van het blik.

Geschenkblik of giveaway

Het blikje is leuk om in te zetten als geschenkblik of als giveaway. Geef het bijvoorbeeld weg bij een open dag op een school. Met een eigen logo op het blik is dit een enorm sterk promotioneel blik!

Pennenblik klein

Specificaties

Afmetingen 175 x 35 x 18 mm

Downloads

Pennenblik klein

Info bedrukking

Het penneblik kan voorzien worden van een dekselbedrukking. Hiervoor rekenen wij eenmalige instelkosten. Deze bedragen € 37.50.

Pennenblik klein

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Pennenblik klein

Sample aanvragen