Rechthoekig venster blik - groot

Basisprijs per stuk € 4,45

Rechthoekig venster blik met unieke bedrukking op het vensterdeksel. Plaats hier je logo en/of korte tekst.

Rechthoekig venster blik - groot

Rechthoekig venster blik - met logo bedrukking op deksel

Rechthoekig voorraadblik, waarvan het deksel voorzien is van een venster. Zo zie je direct welke producten er zijn verpakt in het blik. Gebruik het blik als productverpakking of bewaarblik. Personaliseer het blik met een logo of tekst bedrukking op het vensterdeksel. 

Het rechthoekig venster blik is verkrijgbaar in de kleur: zilver. Het blik heeft de volgende afmeting: L 220 x B 160 x H 90 mm. Zoals boven omschreven is het deksel van het voorraadblik voorzien van een venster. Het rechthoekig blik met venster is tevens verkrijgbaar in een kleinere variant, met de volgende afmeting: L 143 x B 101 x H 62 mm. 

Venster blik bedrukken

Het rechthoekig venster blik kunnen wij personaliseren door middel van een bedrukking op het venster. Een mooie plek om een logo en/of korte tekst te plaatsen. Een blik heeft een lange bewaarwaarde en kan nog vaak hergebruikt worden. Wanneer jouw bedrijfsnaam of logo op het deksel van het blik gedrukt staat, zal jouw bedrijf/merk dus ook nog lang in beeld blijven bij de ontvanger!

De dekselbedrukking is mogelijk in 2 formaten: optie A en B. Optie A is enkel een logo of tekst. Bij optie B is het te bedrukken oppervlak groter en heb je nog ruimte om naast het logo een korte tekst of kleine elementen toe te voegen.

Download de werktekening om jouw ontwerp in op te maken of vraag ons creatieve team om hulp. Geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp bedrukking. 

Voorraadblik of productverpakking

Het rechthoekig venster blik is zowel in te zetten als voorraadblik en productverpakking. Dit grote venster blik heeft een mooi formaat om een blister koekjes in te verpakken. Bedruk het venster met een logo en maak van dit blik een koekblik, om te schenken aan klant en relaties. De kans is groot dat het koekblik nog vaak gebruikt zal worden. 

De blikken worden standaard leeg geleverd, maar kunnen wij naar wens voorzien van een vulling. Een blister met roomboterkoekjes, hartige bladerdeegkoekjes of een pakje grote gevulde koeken. Er is van alles mogelijk! Wanneer je een vulling wenst, vraag dan even een offerte aan.

Rechthoekig venster blik - groot

Specificaties

Afmetingen L 220 x B 160 x H 90 mm

Downloads

Opdruk blik rechthoekig
(Size: 500.1 KB)
Rechthoekig venster blik - groot

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een bedrukking voorzien.

Rechthoekig venster blik - groot

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Rechthoekig venster blik - groot

Sample aanvragen