• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Wit blik met klipsluiting

Basisprijs per stuk € 3,52 € 4,26 incl. BTW

Leuk wit blik met unieke klipsluiting. Perfect te gebruiken als promotioneel product of voorraadblik. Te personaliseren met sticker op deksel om een echte blikvanger te creëren.

Wit blik met klipsluiting

Mooi wit blik met klipsluiting - Blikken.nl

Leuk wit blik met unieke klipsluiting waardoor het blik een heel andere look krijgt. Op de deksel kan een sticker worden geplaatst. Deze kan volledig gevormd worden naar jouw wensen.

Dit blikje is verkrijgbaar in het wit, andere kleuren en maten van onze blikjes met klipsluiting vind je hier. De afmetingen van het blikje zijn: Ø 102 x 90 mm.

Het blik is enorm geschikt voor het bewaren van diverse etenswaren, zoals losse thee of koffie, vanwege de luchtdichte afsluiting.

Een persoonlijk blik

Het blikje kunnen wij voor je personaliseren met een sticker op het deksel. Deze kun je zelf ontwerpen of laten ontwerpen door onze grafische afdeling.

De sticker heeft een diameter van 85 mm en als je hem zelf wilt ontwerpen, download dan eerst de werktekening onder extra informatie.

Mocht je het blik gevuld willen hebben met een lekkernij dan is dat geen probleem. In overleg is alles mogelijk!

Oneindige potentie

Een gepersonaliseerd blikje met klipsluiting heeft ongekend veel mogelijkheden. Het is luchtdicht af te sluiten en daardoor geschkt als voorraadblik.

Door de unieke look is het ook nog eens een leuk geschenkblik. Enorm geschikt om weg te geven aan relaties, klanten en bezoekers. Bovendien blijft een mooi blik lang bewaard en kan het opnieuw gevuld worden. Hierdoor krijgt jouw blik lange tijd de aandacht en is het een enorm goed promotioneel product.

Let op: wij leveren het blik vanaf 48 stuks. Wil je meer bestellen? Dat kan, mits het aantal dat je bestelt een meervoud is van 12. (bijvoorbeeld 60, 72 enz.)

Wit blik met klipsluiting

Specificaties

Afmetingen Ø 102 x 90 mm

Downloads

Wit blik met klipsluiting

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Wit blik met klipsluiting

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Wit blik met klipsluiting

Sample aanvragen