Filter

  • Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Conservenblik rond

Hier vind je ons assortiment ronde conservenblikken. Deze ronde conservenblikken bieden we aan in verschillende soorten en maten en zijn direct en gemakkelijk online te bestellen. Ook kan je ervoor kiezen het blik te personaliseren met een dekselbedrukking of label om de romp. Zit het ideale blik voor jou er niet tussen? Neem even contact op met onze blikken adviseurs, zij helpen je graag verder. Met een ruim netwerk, veel kennis van de producten, ervaring met blikken en enorm veel creativiteit kunnen wij je altijd van dienst zijn!

  • 1 product

  • Sample blik

    Sample blik

    Vanaf € 8,95 € 10,83 incl. BTW

Conservenblik rond bestellen

De conservenblikken kan je direct bestellen en we streven ernaar zo snel mogelijk je bestelling af te leveren. Bestellen kan in kleine aantallen, maar we zijn ook goed in staat grote aantallen conservenblikken af te leveren!

Ronde conservenblikken

Conservenblikken bieden we aan in de ronde vorm. Dit heeft diverse redenen. Een rond blik, een cilinder, is de sterkste vorm die een blik kan hebben en de druk is evenwijdig verdeeld over de romp. Er zijn dus geen hoeken waar extra druk op komt te staan of die gevoeliger zijn voor slijtage. Daarnaast ligt een rond blik ook gewoon heel makkelijk in de hand en is stapelen gemakkelijk.

Kortom, mede dankzij de vorm en de beschermende coating aan de binnenzijde van de conservenblikken, zijn dit de ideale blikken om in te zetten als foodverpakking, nat of droog!

Op zoek naar blikken die ideaal zijn als verpakking van droge producten zoals snoep, koek, etc.? Neem een kijkje in ons blikken assortiment, onze voorraadbussen zijn hier bijvoorbeeld uitermate geschikt voor.

Eigen label om het conservenblik

Op blikken.nl bestel je lege ronde conservenblikken direct vanuit de webshop! Ze worden dan zo snel mogelijk uit voorraad geleverd. Bij elk blik heb je hiernaast ook nog de mogelijkheid om er een eigen draai aan te geven. Je kunt er voor kiezen om een uniek label met eigen ontwerp om de conservenblikken te laten plaatsen.

Het label is van speciaal papier gemaakt en wordt strak om het blik geplaatst, zo blijft het blik lange tijd mooi. Het ontwerp voor het label kan je helemaal zelf maken, download de werktekening en laat hier je logo samen met een eigen huisstijl op terug komen. Ook kan je onze grafische afdeling inschakelen om je conservenblikken een unieke touch te geven. Ze maken, geheel naar wens, een prachtig ontwerp op maat.