Rechthoekig blik - Hoog - Scharnierdeksel

Rechthoekig voorraadblik, in zilver, met scharnierdeksel. Dekselbedrukking naar eigen ontwerp.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk3.45
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Rechthoekig voorraadblik met scharnierdeksel. Voor het bewaren van diverse lekkernijen en etenswaren of het opbergen van kantoorartikelen of andere kleine producten. 

Het rechthoekig voorraadblik is enkel verkrijgbaar in de kleur: zilver. Het blik heeft de volgende afmeting: L192 x B 127 x H 75 mm en wordt gesloten met een scharnierdeksel. Hetzelfde formaat blik is tevens verkrijgbaar in een lagere variant, met een hoogte van 36 mm.

Rechthoekig blik personaliseren

Het scharnierdeksel vanhet rechthoekige blik is te personaliseren door middel van een directe dekselbedrukking (full colour). De bedrukking is mogelijk in 3 formaten: optie A, B en C. 

Optie A: enkel een logo of korte tekst.

Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het blik bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 

Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!

Het ontwerp voor de bedrukking kun je zelf aanleveren of aan ons overlaten. Download de werktekening om je eigen ontwerp in op te maken. 

Laat je het ontwerp liever door ons creatieve team maken? Geef dan je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Geschenk- of voorraadblik

Het rechthoekige blik is voor diverse doeleinden inzetbaar. Het blik heeft een handig formaat voor het opbergen van diverse kleine spullen of producten. Denk bijvoorbeeld aan kantoorartikelen, als pennen, paperclips, nietjes, etc.

Daarnaast is het blik ook prima te gebruiken als kleine snoep- of koektrommel. Ontwerp je eigen bedrukking en maak van het rechthoekige blik een uniek snoep- of koekblik! We leveren de blikken standaard leeg, maar kunnen deze naar wens voorzien van een vulling. Zo kun je het snoep- of koekblik ook inzetten als relatiegeschenk: "Een koekje bij de koffie...".

Verpakking: het rechthoekige blik wordt geleverd per omdoos van 6 stuks; de minimale afname is 30 stuks. Een bestelling dient dus 30 stuks te bevatten of aangevuld met een meervoud van 6 stuks. 

Afmetingen: L192 x B 127 x H 75 mm

pdf Blik rechthoekig hoog - 185 x 121 (553.8 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een bedrukking voorzien.

pdf Blik rechthoekig hoog - 185 x 121 (553.8 KB) Download

Aanbevolen producten