Speelkaartenblik

Basisprijs per stuk € 1,49

Dit speelkaartenblik is ideaal om speelkaarten in op te bergen. Wij leveren het blik inclusief bedrukking op het deksel. Je kunt de bedrukking zelf vormgeven.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Speelkaartenblik

Speelkaarten blik - met bedrukking tekst, logo of eigen ontwerp

Ons speelkaartenblik is een ideale verpakking voor een pakje speelkaarten. Maak van het blik met een luxe geschenk om weg te geven. Voeg een persoonlijke boodschap toe of werk aan je branding door het plaatsen van een logo of een geheel eigen ontwerp. In dit blik voor speelkaarten past precies één pak speelkaarten.

Het deksel van dit blik kunnen wij bedrukken, rechtstreeks op het deksel. Dit geeft een zeer fraai resultaat. Je kunt je ontwerp gewoon full colour opmaken en naar ons toe sturen. Wanneer je zelf niet over de mogelijkheden beschikt om een ontwerp te maken kun je dit ook overlaten aan onze grafische specialisten. Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij gaan overigens nooit tot bedrukking over voor wij akkoord hebben op de digitale proefdruk.

De afmetingen van dit blik zijn: 

  • Lengte 105 mm
  • Breedte 75 mm
  • Hoogte 25 mm

Standaard wordt het blik leeg geleverd. Op aanvraag kunnen wij hier ook speelkaarten in plaatsen. NEem gerust contact op en vraag naar onze mogelijkheden.

Speelkaartenblik

Specificaties

Afmetingen 105 x 75 x 25 mm
Speelkaartenblik

Info bedrukking

Mogelijkheden rechtstreekse dekselbedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het label eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label voorzien.

Speelkaartenblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Speelkaartenblik

Sample aanvragen