Filter

 • Blikken in alle soorten en maten
 • Bedrukking label en deksel
 • Snelle levering

Beschuitblikken

Voor beschuitblikken ben je op blikken.nl aan het juiste adres. Bestel direct online beschuitblikken in verschillende uitvoeringen, maten, soorten en kleuren. De beschuitblikken zijn leeg en zonder bedrukking te bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om een gave dekselbedrukking naar keuze toe te voegen aan het beschuitblik. Ook kan je om de romp van het blik een eigen label laten plaatsen. Advies nodig? Je kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met onze blikken adviseurs.

 • 1 product

 • Zwart blik met klipsluiting groot

  Zwart blik met klipsluiting groot

  Vanaf € 7,25 € 8,77 incl. BTW
  Minimale afname: 30
  H 170mm Ø 105mm

Beschuitblikken bestellen

Een beschuitblik kan je inzetten op verschillende manieren. Je kunt hierin jouw eigen beschuit verpakken of laat ons de blikken vullen met beschuit en deel de blikken uit als geschenkblik of relatiegeschenk. Beschuit heeft een diameter van 9 tot 9,5 centimeter en deze blikken zijn erop geselecteerd dat ze groot genoeg zijn voor het beschuit maar dat ze niet te groot zijn dat het beschuit er snel in breekt. De blikken komen hierom ook op veel vlakken overeen met stroopwafelblikken. Natuurlijk kun je de blikken ook vullen of laten vullen met een ander gewenst product, hiervoor kan je ook tussen onze mooie snoepblikken kijken.

We hebben de beschuitblikken in diverse soorten en maten. Je hebt de keuze uit blikken met of zonder de stijlvolle klipsluiting en verder zijn er hoge, lage, kleurrijke of all-over bedrukte beschuitblikken.

Beschuitblikken met bedrukking

Maak van je beschuitblik een sterk blikgeschenk of promotioneel product. Dit doe je door het blik een label om de romp te geven of door het deksel te bedrukken. Het deksel van je beschuitblikken wordt voorzien van een haarscherpe bedrukking, volledig in kleur. Het ontwerp dat op de deksels gedrukt wordt heb je altijd zelf in de hand. Dit kan je zelf maken, of geef je wensen aan ons door en dan maakt onze grafische afdeling een passend ontwerp op maat.

Je kunt het deksel op 3 manieren laten bedrukken.

 • Optie A – Logo bedrukking.
 • Optie B – Middelgrote bedrukking
 • Optie C – All-over bedrukking

Naast de dekselbedrukking kan je er ook voor kiezen het deksel een unieke en gave embossing te geven. Hierbij wordt een logo letterlijk in het deksel gedrukt.

Uniek label om het beschuitblik

Ook de romp van de blikken hoef je niet kaal te laten. Je kunt hier, afhankelijk van het blik, een label omheen laten passen. Op dit label komt een prachtig ontwerp naar keuze, met eigen, logo tekst en huisstijl. Zo zorg je ervoor dat jouw beschuitblik er enorm aantrekkelijk uit komt te zien!

Beschuitblik op maat

Op zoek naar een uniek beschuitblik voorzien van dekselbedrukking en eigen label? De ontwerpen hiervoor kan je altijd zelf maken, maar dit hoeft natuurlijk niet. Onze grafische afdeling staat elke dag voor je klaar. Dankzij jarenlange ervaring, zijn ze goed in staat een passend ontwerp voor te maken, geheel naar jouw wensen.