• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Voucherblik met inlay

Basisprijs per stuk € 2,70 € 3,27 incl. BTW

Voucherblik, voor het verpakken van een cadeaupas, membercard, etc. Het blik leveren naar wens met inlay (in rood of zwart). 

Voucherblik met inlay

Voucherblik met inlay voor een pasje - met dekselbedrukking

Verpak jouw cadeaukaart, tegoedbon, kortingskaart of membercard in een luxe geschenkverpakking: een voucherblik met een full colour bedrukking. Maak van een cadeaukaart een stijlvol cadeau! 

Het voucherblik is verkrijgbaar in zilver en heeft de volgende afmeting: 140 x 125 x 10 mm. Het blik wordt gesloten met een scharnierdeksel. Naar wens voegen wij een inlay met een uitsparing voor een pas toe. De inlay is verkrijgbaar in de kleuren: rood en zwart en is geschikt voor pasjes met de volgende afmeting: 86 x 54 mm. De inlay wordt los van het blik geleverd.

Voucherblik bedrukken

Het deksel van het voucherblik voorzien wij naar wens van een directe bedrukking, in full colour. Je het de keuze uit 4 opties:

Optie A: enkel een logo of korte tekst in het midden van het deksel.

Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het deksel bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 

Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!

Embossing: Een logo op het deksel door middel van embossing.

Het ontwerp voor de bedrukking op het voucherblik kun je zelf aanleveren. Gebruik de werktekening om je ontwerp in op te maken. Vind je het lastig om zelf iets te ontwerpen, maar heb je al wel ideeën? Deel ze met ons, dan maken wij voor jou een passend ontwerp bedrukking.

 

Voucherblik met inlay

Specificaties

Afmetingen 140 x 125 x 10 mm

Downloads

Voucherblik met inlay

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Voucherblik met inlay

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Voucherblik met inlay

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Voucherblik met inlay

Sample aanvragen