A6 blik met scharnierdeksel

A6 blik met scharnierdeksel. Unieke verpakking voor een postmailing naar al je klankrelaties. Met eigen ontwerp bedrukking.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.92
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

A6 blik, in zilver, met scharnierdeksel. Verpak jouw postmailing naar klantrelaties in een blik en zorg dat jouw mailing opvalt! Met dekselbedrukking naar eigen ontwerp.

Het rechthoekige A6 blik is verkrijgbaar in de kleur: zilver. Het blik heeft de volgende afmeting: L165 x B 110 x H 23 mm en wordt gesloten met een scharnierdeksel. 

A6 blik met dekselbedrukking

Het A6 blikken kunnen wij personaliseren door middel van een dekselbedrukking. Je hebt de keuze uit 3 formaten bedrukkingen: optie A, B en C.

Optie A: enkel een logo of korte tekst.

Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het blik bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto of print. 

Optie C: een volledig bedrukt deksel. Genoeg ruimte voor jouw eigen ontwerp!

Het ontwerp voor de dekselbedrukking kun je zelf aanleveren. Download de werktekening en gebruik deze om jouw ontwerp, op het gewenste formaat, in op te maken. Blik heeft een lange bewaarwaarde. Zorg dus dat jouw boodschap, in bedrijfseigen huisstijl, goed overkomt op het blik!

Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag! Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een bedrukking op maat. 

A6 geschenkblik

Een bijzondere uitnodiging verdient een bijzondere verpakking. Schenk jouw uitnodiging of ander belangrijk document in een A6 blik. Het blik geeft een luxe uitstraling en tegelijkertijd goede bescherming. 

Het A6 blik is daarnaast ook geschikt om te gebruiken als verzendverpakking voor een postmailing, naar bijvoorbeeld al je (potentiële) klanten. Het blik is postgeschikt. Gegarandeerd dat jouw mailing opvalt tussen alle post op de deurmat. 

Verpakking: de A6 blikken worden geleverd per omdoos van 12 stuks. De minimale afname is 48 stuks. Een bestelling dient dus minimaal 48 stuks of aangevuld met een meervoud van 12 stuks te bevatten.

0.0000

Afmetingen: L165 x B 110 x H 23 mm
Gewicht:

pdf Blik A6 - 155 x 100 (552.18 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een bedrukking voorzien.

pdf Blik A6 - 155 x 100 (552.18 KB) Download

Aanbevolen producten