• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Luxe conservenblik

Basisprijs per stuk € 3,25 € 3,93 incl. BTW

Een luxe conservenblik met een strakke hedendaagse vorm. Zelf te vullen en hersluitbaar door losse bodem.

Luxe conservenblik

Luxe conservenblik - zelf afsluitbaar d.m.v. losse bodem

Het luxe conservenblik is een conservenblik dat je zelf kan vullen en sluiten, door middel van een losse bodem. Personaliseer het luxe conservenblik met een label of deksel bedrukking. 

Het luxe conservenblik is verkrijgbaar in de kleur zilver en heeft de volgende afmeting: Ø 80 x H 110 mm. Het blik heeft een losse bodem, die door de afwerking van het blik niet direct zichtbaar is.

Het conservenblik is aan de bovenzijde gesloten en kan geopend worden met een treklip. Het luxe conservenblik wordt geleverd met een losse deksel. Zo kun je het conservenblik na openen gewoon blijven gebruiken.

Luxe conservenblik in eigen huisstijl

Het luxe conservenblik voorzien wij naar wens van een full colour label om de romp en/of een rechtstreekse dekselbedrukking. Je hebt de keuze uit geen, één of beide opties. 

Lever je eigen ontwerpen aan! Download de werktekening en gebruik deze om een eigen ontwerp label of dekselbedrukking in op te maken. Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Let op: Alleen het losse deksel kan bedrukt worden.

Conservenblik met vulling

Door middel van het losse bodem kan het conservenblik zelf gevuld en gesloten worden. Wij leveren de blikken standaard leeg, zodat jij ze eventueel zelf kunt vullen met jouw lekekrnijen of producten.

Uiteraard kunnen wij de blikken ook voorzien van een vulling: van snoep en koek, tot een uitnodiging of leaflet. Goed idee? Vraag voor een luxe conservenblik met vulling even een offerte aan.

Luxe conservenblik

Specificaties

Afmetingen Ø 80 x H 110 mm
Gewicht 87 gram

Downloads

Luxe conservenblik

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Luxe conservenblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Luxe conservenblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Luxe conservenblik

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 3,25 (€ 3,93 incl. BTW)
48 € 3,10 (€ 3,75 incl. BTW)
192 € 3,05 (€ 3,69 incl. BTW)
480 € 3,00 (€ 3,63 incl. BTW)
1200 € 2,95 (€ 3,57 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!