Filmblik

Dit filmblik is een unieke geschenkverpakking voor een CD, DVD of een (bioscoop of theater) tegoedbon. Jouw giftcard in een luxe verpakking met eigen bedrukking.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk2.25
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Rond filmblik, in zilver. Een unieke blikken verpakking voor bijvoorbeeld een bioscoop of theater tegoedbon of als verpakking voor een album of DVD. De mogelijkheden met het filmblik zijn eindeloos. Personaliseer het filmblik met een sticker naar eigen ontwerp, op het deksel.

Het filmblik is enkel verkrijgbaar in zilver en heeft de volgende afmeting: Ø 160 x H 31mm. Het filmblik heeft een losse overschuifdeksel. 

Filmblik personaliseren

Het deksel van het filmblik personaliseren wij door middel van een sticker, die jij volledig naar wens kunt vormgeven. 

Download de werktekening en ga direct aan de slag met jouw eigen ontwerp sticker. Genoeg ruimte voor een logo en eigen tekst, geheel opgemaakt in bedrijfseigenhuisstijl. Zo maak je van het filmblik een uniek geschenkblik dat past bij jullie organisatie. 

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef je wensen en ideeën aan ons door. Ons creatieve team helpt je graag met een passend ontwerp.

Naar wens kunnen wij aan de binnenzijde van het blik een persoonlijke kaart toevoegen. Zo heb je zeker genoeg ruimte voor jouw persoonlijke boodschap. Vraag voor deze optie even een offerte aan.

Geschenkblik voor cadeaubon, CD of DVD

Het filmblik is een stevige, luxe (geschenk)verpakking. Het filmblik is groot genoeg voor een CD, DVD of cadeaubon. Tip: Gebruik een inlay om de CD, DVD of cadeaukaart mooi te presenteren. Daarnaast is er nog genoeg ruimte voor een persoonlijke kaart, info folder. 

Gebruik het filmblik met inhoud naar keuze, als een relatiegeschenk aan klant en bezoeker. Of aan personeel en collega's als verjaardagscadeau of jubileum cadeau. 

Liever een andere vulling? Wij kunnen het filmblik tevens vullen met diverse soorten snoep, koek, drop, chocolade. Geef je wensen aan ons door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Verpakking: de filmblikken worden geleverd per omdoos van 6 stuks, minimale afname is 48 stuks. Een bestelling dient dus 48 stuks of een meervoud per 6 stuks te zijn. 

0.0000

Afmetingen: Ø160 x H 31 mm
Gewicht:

pdf Sticker rond 110 mm (95.16 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een sticker voorzien.

pdf Sticker rond 110 mm (95.16 KB) Download

Aanbevolen producten