Hartblik - rood

Basisprijs per stuk € 2,97

Hartblik in de kleur rood, met een bedrukking naar eigen ontwerp op het deksel. Naar wens gevuld met een vulling naar keuze.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Hartblik - rood

Rood hartblik met eigen ontwerp bedrukking op het deksel

Laat je waardering blijken aan al je collega's en personeel met een "hart voor... de zorg, de zaak, etc.". Het deksel van het rode hartblik bedrukken wij met een logo of eigen ontwerp. 

Dit hartvormige blik is verkrijgbaar in de kleur rood (en zilver). Het hartblik heeft de volgende afmeting: 180 x 180 x 50 mm. Het blik wordt gesloten met een los overschuifdeksel. Daarnaast hebben we ook een zilverkleurig hartblik, die qua formaat net wat afwijkt: 183 x 170 x 47 mm.

Rood hartblik bedrukken

Het rode hartblik kunnen wij naar wens voorzien van een bedrukking op het deksel. Je hebt de keuze uit 4 opties: 

Optie A: Een logo of korte boodschap in het midden van het deksel.
Optie B: een medium bedrukking, waarbij ongeveer het helft van het deksel bedrukt wordt. Denk aan een logo met korte tekst en/of een foto. 
Optie C: een volledig bedrukt deksel.
Embossing: Een logo op het deksel door middel van embossing.

Het ontwerp voor de dekselbedrukking kun je zelf vormgeven en aanleveren. Gebruik de werktekening om je eigen ontwerp in op te maken. 

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Ons creatieve team helpt je graag. Geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp bedrukking.

Hartvormig geschenkblik

Het hartblik is tevens geschikt als geschenkblik of koek- en snoepblik. Het hartblik wordt standaard leeg geleverd, maar kunnen wij naar wens vullen met diverse soorten snoep, koek, drop, chocolade, etc. Zo maken wij van het hartblik een mooi geschenkblik met een smakelijke inhoud.

Maak het blik persoonlijk met een logo en/of persoonlijke boodschap bedrukt op het deksel. Een geschenkblik heeft een lange bewaarwaarde, zeker wanneer het blik voorzien is van een mooie bedrukking. De ontvanger zal het blik nog vaak gebruiken als koek- of snoepblik. 

De minimale afname van het hartblik is 36 stuks. 

Hartblik - rood

Specificaties

Afmetingen L 180 x B 180 x H 50 mm

Downloads

Werktekening hartblik
(Size: 554.3 KB)
Hartblik - rood

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een bedrukking voorzien.

Hartblik - rood

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Hartblik - rood

Sample aanvragen