Vierkant blik 200g

Zilverkleurig, vierkant blik, met scharnierdeksel. Inhoudsmaat 200 gram.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.69
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Zilverkleurig, vierkant blik met een inhoudsmaat van 200 gram. Dit blik is er een uit onze serie van vierkante blikken: 25g t/m 2kg. Zo voldoet er altijd een vierkant blik aan jouw wensen. Te personaliseren met een directe dekselbedrukking en/of label om de romp.

Dit vierkante blik is verkrijgbaar in het zilver en heeft de volgende afmeting: L88 x B88 x H115. Het blik is voorzien van een scharnierdeksel. Dit betekend dat het deksel aan een zijde van het blik zit bevestigd.

Vierkant blik 200g personaliseren

Het vierkante blik is op twee manieren te personaliseren. Kies voor een van de twee mogelijkheden of voor een combinatie.

  • Label om de romp, full colour bedrukt.
  • Directe bedrukking op bovenzijde deksel.

Zowel het label als de dekselbedrukking kun je volledig naar wens vormgeven. Gebruik de werktekeningen om jouw eigen ontwerp in op te maken. De documenten zijn hieronder te downloaden. Een blik is een product/geschenk dat nog lang bewaard zal blijven. Maak dus goed gebruik van het blik: communiceer jouw persoonlijke boodschap, opgemaakt in bedrijfseigen huisstijl.

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Wij helpen je graag. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een passend ontwerp.

Vierkant blik als geschenkverpakking

Het vierkante blik leent zich erg goed als geschenkverpakking. Zeker wanneer het blik gepersonaliseerd is met een label en/of dekselbedrukking. Naar wens kunnen wij het blik vullen met diverse soorten snoep, koek, drop en chocolade, maar ook met bijvoorbeeld bloembollen of een kweekset. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je het vierkante blik gebruiken als geschenkverpakking? Geef dan je wensen m.b.t. de inhoud aan ons door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Verpakking: Per omdoos van 12 stuks, minimale afname is 60 stuks. Een bestelling dient dus 60 stuks of een meervoud per 12 daarvan te zijn.

0.0000

Afmetingen: 88 x 88 x 115 mm
Gewicht:

pdf Label blik 200g - 346 x 97 (460.53 KB) Download
pdf Vierkant blik 200gram - Deksel (503.39 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden voor personalisering:

Het blik kan gepersonaliseerd worden door middel van label om de romp en/of een directe dekselbedrukking.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

pdf Label blik 200g - 346 x 97 (460.53 KB) Download pdf Vierkant blik 200gram - Deksel (503.39 KB) Download

Aanbevolen producten