Visitekaartjeshouder

Een luxe visitekaartjeshouder welke wij kunnen voorzien van bedrukking rechtstreeks op het blik. Handig om je eigen visitekaartjes of juist kaartjes die je ontvangt in te bewaren.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk0.85
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Een mooi, luxe visitekaartjeshouder om alle kaartjes veilig in op te bergen. Handig wanneer je regelmatig visitekaartjes ontvangt of uitdeelt, zo weet je zeker dat ze netjes bewaard blijven.

De visitekaartjeshouder is gemaakt van blik en zilverkleurig. Het product heeft een compact formaat en is zeer geschikt om bij je te dragen. De afmetingen van de visitekaarthouder zijn 100 x 65 x 13 mm. Het blik gaat open door middel van een schuifdeksel.

Wij kunnen de kaartjeshouder voor je bedrukken met een bedrukking rechtstreeks op het deksel. Hierdoor kun je je medewerkers een visitekaartjeshouder geven geheel in eigen huisstijl. Je kunt zelf op basis van de werktekening, die je op deze pagina kunt downloaden, een ontwerp maken voor op de visitekaartjeshouder. Wanneer je hier niet de middelen toe hebt kunnen wij ook een design maken op basis van jouw wensen en huisstijl. Laat het ons gerust weten! Je kunt de visitekaartjes ook eerst bestellen en later jouw ontwerp doorsturen. Wij gaan pas over tot productie wanneer je de digitale drukproef hebt goedgekeurd.

De kaartjeshouders kun je ook bedrukken en inzetten als promotioneel artikel of wens. Maak een mooi design met een goede boodschap die je aan de ontvangers mee wilt geven. Bij gebruik van het blikje zullen zij steeds weer aan jouw merk of organisatie herinnerd worden.

Bestel de visitekaartjeshouders al vanaf 24 stuks.

0.0000

Afmetingen: 100 x 65 x 13 mm.
Gewicht:

pdf Visitekaartjeshouder opdruk (484.26 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

pdf Visitekaartjeshouder opdruk (484.26 KB) Download

Aanbevolen producten