Blikken kunnen op een groot aantal manieren ingezet worden, veelal als verpakking. Wanneer een blik wordt gebruikt als verpakking van een geschenk dan spreken we...
Blikken kunnen op een groot aantal manieren ingezet worden, veelal als verpakking. Wanneer een blik wordt gebruikt als verpakking van een geschenk dan spreken we...
Een nieuwjaar, nieuwe kansen. Voor ons als blikken leverancier maar zeker ook voor onze relaties. Wij helpen dan ook graag bij het profiteren van de...
Het is gezond, lekker en vooral stressverlagend. We hebben het hier over thee. Het eeuwenoude drankje wat nog steeds elke dag veel wordt gedronken. Op...
Sinds kort vind je op onze webshop ook blikken met een treklip. Blikken met een luxe uitstraling die geopend kunnen worden door middel van een...
Conservenblikken in promotie Een conservenblik is een gesloten blik waarin over het algemeen voedsel wordt bewaard omdat er geen lucht bij kan. Je kent ze wel...
Wat is embossing? Embossing, zoals wij het uitvoeren, is het stempelen van verhoogde ontwerpen of reliëf in blikwerk. Dit proces wordt gemaakt door middel van...
Graag blikken we alvast vooruit naar de feestdagen. Met Sinterklaas en Kerst is het ieder jaar weer vaste prik om een origineel relatiegeschenk uit te...
Blik op conservenblik Een conservenblik is een afgesloten blik meestal gebruikt voor voedsel. Omdat er geen lucht bij kan blijft het voedsel, na sterilisatie bij...
Ben je op zoek naar een pillendoosje met een bedrukking van bijvoorbeeld naam, foto of met een eigen logo? Op blikken pillendoosjes kun je zelf...
Als blikken.nl zijnde zien wij dagelijkse natuurlijk vele blikken. Een blik is een blik denk je misschien, maar wij zijn het daar zeker niet mee eens...
Stuur jij binnenkort vrijwilligers de straat op met een collectebus en ben je verantwoordelijk voor het bestellen van de collectebussen? Dan ben je waarschijnlijk ook...
Visitekaartjeshouder zelf bedrukken Wij snappen dat visitekaartjes bedoeld zijn om weg te geven. En natuurlijk het liefst zo vaak mogelijk. Ben jij zo af en...