Vierkant blik 100g

Zilverkleurig, vierkant blik met inhoudsmaat: 100 gram. Geschikt als product- en geschenkverpakking. Naar wens voorzien van een vulling.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk1.48
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Zilverkleurig, vierkant blik met een inhoudsmaat van 100 gram. Naast het vierkante blik 100g hebben wij een divers assortiment met vierkante blikken in diverse formaten: van 25g tot 2kg, zilver- en goudkleurig.

Het vierkante blik heeft de volgende afmetingen: L75 x B75 x H95 mm en is enkel verkrijgbaar in zilver. Het blik wordt standaard leeg en onbedrukt geleverd. Het blik heeft een scharnierdeksel, wat betekend dat het blik aan een zijde van de romp is bevestigd.

Vierkant blik 100g bedrukken

Het vierkante blik is te personaliseren door middel van een dekselbedrukking en full colour label. Kies voor een van de opties of een combinatie van beide.

  • Label om de romp, full colour bedrukt.
  • Directe bedrukking op bovenzijde deksel (full colour).

Lever je eigen ontwerp aan! Download de werktekening(en) en ga direct zelf aan de slag met jouw eigen ontwerp dekselbedrukking en/of label. Een blik heeft een lange bewaarwaarde, zorg er dus voor dat je jouw huisstijl/merk en persoonlijke boodschap duidelijk communiceert. Zo zal de ontvanger jou niet zomaar vergeten!

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een passend ontwerp.

Product- of geschenkverpakking

Verpak jouw product in een luxe en sterke verpakking. Dit formaat blik is geschikt om bijvoorbeeld losse thee, kruiden of (bad)zout in te verpakken. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos! We zijn benieuwd waar jij het vierkante blik voor gaat gebruiken.

Naar wens kunnen wij het vierkante blik vullen met diverse soorten snoep, koek, drop, snacks, etc. Geef je wensen met betrekking tot de vulling aan ons door, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Verpakking: Per omdoos van 12 stuks, minimale afname 72 stuks. Een bestelling dient dus 72 stuks of een meervoud per 12 stuks hiervan te zijn.

0.0000

Afmetingen: 75 x 75 x 95 mm
Gewicht:

pdf Label blik 100g - 298 x 81 mm (286.16 KB) Download
pdf Deksel vierkant blik 100gram (503.32 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blik: dekselbedrukking en/of label, wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

pdf Label blik 100g - 298 x 81 mm (286.16 KB) Download pdf Deksel vierkant blik 100gram (503.32 KB) Download

Aanbevolen producten