• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Collectebus blik

Basisprijs per stuk € 4,52

Kwalitatief en stevig collectebus blik. Stuur collectanten met een goed en degelijk blik op pad. Op de collectebus bevestigen wij desgewenst een nette sticker met uw logo, boodschap en/of huisstijl.

Let op: Beperkte voorraad. Vraag een offerte aan

Collectebus blik

Collectebus blik kopen? Eigen bedrukking / ontwerp sticker op romp

Met dit collectebus blik stuur je collectanten met een goed gevoel op pad. Het blik is kwalitatief en stevig, het geld blijft goed bewaard. Dat is belangrijk. Daarnaast kunnen we het voorzien van jullie logo, huisstijl of ene boodschap. Met een nette sticker en een duidelijke bedrukking. Zo komt jouw stichting, vereniging of organisatie goed naar voren! Het geeft ook een goede en betrouwbare uitstraling naar mogelijke donateurs waar je collectanten aanbellen.

Het collectebus blik is zilver van kleur. Het blik bevat twee gleuven. een gleuf voor munten en eentje voor briefgeld. Het blik is zeer stevig en het geld is dus goed in bewaring tijdens het collecteren. Dit is fijn voor de organisatie, maar zeker ook voor collectanten.

Het blik kunnen wij personaliseren door middel van een strakke sticker. Omdat het blik rond is kunnen wij niet rechtstreeks op het blik drukken. Maar een sticker is een zeer nette oplossing. Het geeft een professioneel resultaat. Op deze pagina vind je de werktekening voor de sticker. Je kunt het drukwerk met je online bestelling of offerteaanvraag meesturen. Maar je kun het drukwerk ook achteraf opsturen. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij het drukwerk voor je opmaken. Onze grafische vormgeefsters maken een mooi ontwerp op basis van jouw wensen. Natuurlijk ontvang je in alle gevallen altijd eerst een digitale proefdruk van ons.

Je kunt het collectebus blik al bestellen vanaf 12 stuks.

Collectebus blik

Specificaties

Afmetingen Ø 105 x 130 mm
Gewicht 130 gram

Downloads

Collectebus blik

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blik wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Collectebus blik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Collectebus blik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Collectebus blik

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
12 € 4,52
24 € 4,46
96 € 4,36
480 € 4,21
1200 € 4,06
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!