Collectebus blik

Kwalitatief en stevig collectebus blik. Stuur collectanten met een goed en degelijk blik op pad. Op de collectebus bevestigen wij desgewenst een nette sticker met uw logo, boodschap en/of huisstijl.

* Verplichte velden

  • Basisprijs per stuk4.4
  • Meerprijs optie(s)-
  • Instelkosten -
  • Totaal-
  • Digitale proef Gratis

Offerte

Details

Met dit collectebus blik stuur je collectanten met een goed gevoel op pad. Het blik is kwalitatief en stevig, het geld blijft goed bewaard. Dat is belangrijk. Daarnaast kunnen we het voorzien van jullie logo, huisstijl of ene boodschap. Met een nette sticker en een duidelijke bedrukking. Zo komt jouw stichting, vereniging of organisatie goed naar voren! Het geeft ook een goede en betrouwbare uitstraling naar mogelijke donateurs waar je collectanten aanbellen.

Het collectebus blik is zilver van kleur. Het blik bevat twee gleuven. een gleuf voor munten en eentje voor briefgeld. Het blik is zeer stevig en het geld is dus goed in bewaring tijdens het collecteren. Dit is fijn voor de organisatie, maar zeker ook voor collectanten.

Het blik kunnen wij personaliseren door middel van een strakke sticker. Omdat het blik rond is kunnen wij niet rechtstreeks op het blik drukken. Maar een sticker is een zeer nette oplossing. Het geeft een professioneel resultaat. Op deze pagina vind je de werktekening voor de sticker. Je kunt het drukwerk met je online bestelling of offerteaanvraag meesturen. Maar je kun het drukwerk ook achteraf opsturen. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij het drukwerk voor je opmaken. Onze grafische vormgeefsters maken een mooi ontwerp op basis van jouw wensen. Natuurlijk ontvang je in alle gevallen altijd eerst een digitale proefdruk van ons.

Je kunt het collectebus blik al bestellen vanaf 12 stuks.

130.0000

Afmetingen: ca. Ø105x130 mm
Gewicht:

pdf Collectebus blik rond (51.29 KB) Download
pdf Collectebus blik rechthoekig (947.12 KB) DownloadAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blik wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

pdf Collectebus blik rond (51.29 KB) Download pdf Collectebus blik rechthoekig (947.12 KB) Download

Aanbevolen producten