• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Taartblik

Basisprijs per stuk € 4,95 € 5,99 incl. BTW

Zeer net taartblik voorzien van een eigen bedrukking. Je kunt het ontwerp helemaal zelf vormgeven, of door ons laten maken. Afmeting: H70 x Ø182.

Taartblik

Taartblik - Desgewenst met eigen bedrukking en taart naar keuze

Een zeer net en kwalitatief taartblik gevuld met één van onze heerlijke taartjes. Een geschenk waarmee je kunt thuiskomen, of dat je in dit geval goed kunt weggeven. We leveren het blik in meerdere kleuren. Standaard wordt het leeg geleverd maar je kunt tegen een meerprijs kiezen uit diverse ambachtelijke taarten die precies in het blik passen.

Het ronde blik is zilverkleurig, zowel aan de binnen als aan de buitenzijde. Het blik wordt afgesloten met een deksel. Deze deksel kan rechtstreeks bedrukt worden. 
Afmeting van het taartblik: H70 x Ø182 mm.
Let op: formaat witte variant H60 x Ø179 mm.

Ons taartblik kun je personaliseren op twee manieren. Door middel van een rechtstreekse bedrukking op het deksel of door embossing. Wanneer je kiest voor bedrukking zijn er drie mogelijkheden. Bekijk deze in de afbeelding met de vlakken. Je kunt voor de bedrukking zelf je logo of ontwerp aanleveren. Je kunt ook de keuze maken om het design van jouw blik door onze grafische vormgeefsters te laten maken. Zij maken op basis van jouw logo, huisstijl en wensen een prachtig ontwerp.

Dit blik leent zich erg goed als geschenk. Voor personeel, relaties of klanten. Het mooi van dit kwalitatieve taartblik is dat het een enorm lange bewaarwaarde heeft. Mensen z ullen al een positieve associatie met jouw bedrijf hebben bij het eten van het heerlijke ambachtelijke taartje, maar het blik wordt daarna ook hergebruikt. Het biedt de mogelijkheid om nog jaren op het kantoor of in het huishouden van jouw doelgroep terug te komen!

Let op! Het witte blik in afwijkend formaat H60 x Ø179 mm. 

De minimale afname van het taartblik is 24 stuks.

Taartblik

Specificaties

Afmetingen H70 x Ø182 mm
Gewicht 201 gram

Downloads

Taartblik

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Taartblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Taartblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Taartblik

Sample aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
12 € 4,95 (€ 5,99 incl. BTW)
96 € 4,80 (€ 5,81 incl. BTW)
480 € 4,60 (€ 5,57 incl. BTW)
1200 € 4,45 (€ 5,38 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!