• Blikken in alle soorten en maten
  • Bedrukking label en deksel
  • Snelle levering

Wijnblik

Basisprijs per stuk € 4,93

Wijnblik voor één fles wijn. Mooie, luxe geschenkverpakking voor een bijzondere fles wijn! Met directe dekselbedrukking.

Wijnblik

Mooie, luxe geschenkverpakking voor een bijzondere fles wijn

Zilverkleurig wijnblik voor één fles wijn. Een mooie, luxe geschenkverpakking voor een bijzondere fles wijn. Schenk een fleswijn in blik aan je klantrelaties en collega's als eindejaars- of kerstgeschenk.

Het wijnblik is enkel verkrijgbaar in de kleur zilver en heeft de volgende afmeting: 330 x Ø95 mm. In het wijnblik pas precies één fles wijn.

Wijnblik bedrukken

Het wijnfles blik is te personaliseren door middel van een directe dekselbedrukking: in 3 formaten. In bovenstaande opties kies je het gewenste formaat bedrukking. Wil je enkel een logo of korte tekst drukken? kies dan voor optie A of optie B (afhankelijk van de grote van het logo). Bij optie C wordt het volledige deksel bedrukt.

Upload je logo of eigen design! Gebruik de werktekening om jouw eigen ontwerp in op te maken. Of laat ons je helpen. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Wijnfles blik als geschenkverpakking

Jouw bijzondere wijn verpakken in een luxe (geschenk)verpakking? Kies dan voor een blik, speciaal op maat gemaakt voor het verpakken van één fles wijn. Blik heeft een luxe uitstraling en is tevens een sterk materiaal, waardoor jouw fles wijn goed beschermd is.

Schenk niet zomaar een fles wijn aan een klantrelatie, bezoeker, gastspreker of collega, maar schenk een fles wijn in een mooie verpakking! Personaliseer het wijnblik met het bedrijfslogo en zorg dat jouw bedrijf niet zomaar vergeten wordt. Een blik heeft een lange bewaarwaarde, maak daar gebruik van!

Wijnblik

Specificaties

Afmetingen 330 x Ø95 mm

Downloads

Wijnblik

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Wijnblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Wijnblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?
Wijnblik

Sample aanvragen